Spa Hotel Allegria
Spa Hotel Allegria
Spa Hotel Allegria
Spa Hotel Allegria
Spa Hotel Allegria
Spa Hotel Allegria
Spa Hotel Allegria
Spa Hotel Allegria

Bine ati venit la centrul Spa al Hotelului Allegria, un refugiu luxos dedicat relaxarii, revitalizarii si rejuvenarii complete a trupului si mintii. Imbinand armonios eleganta cu rafinamentul, ne angajam sa va oferim o experienta unica de spa care va depaseste asteptarile.

Pasiti intr-un univers al indulgentei unde timpul se opreste, iar grijile cotidiene se topesc intr-o atmosfera plina de liniste si calm. Cu o gama variata de tratamente si proceduri personalizate, Spa-ul nostru va invita sa va rasfatati simturile si sa va reconectati cu sinele interior.

Experimentati o calatorie de relaxare absoluta prin diversele noastre facilitati spa, inclusiv sauna finlandeza, baia de aburi si piscina interioara incalzita, concepute pentru a va oferi o senzatie de bine inegalabila.

Indulciti-va simturile cu tratamentele noastre exclusive, de la masaje terapeutice si terapii cu plante medicinale la tratamente faciale si ritualuri de infrumusetare. Fiecare procedura este realizata de catre un terapeut profesionist, dedicati sa va ofere o experienta personalizata si de neuitat.

La Hotelul Allegria, pasiunea noastra pentru excelenta ne impinge sa va oferim cele mai inalte standarde de servicii de spa, pentru ca fiecare moment petrecut alaturi de noi sa fie o experienta memorabila si rejuvenanta.

Va asteptam cu drag sa va bucurati de o evadare revitalizanta la Spa-ul nostru, unde relaxarea profunda se impleteste armonios cu luxul si eleganta.